Monday, December 27, 2010

aku marah ni kawan2..

salam geng..
beb, ari ni gua mood memang tak baik, gua memang tengah period in pain+monday blues..
lu orang pasti tahu macam mana kebencian wa nk gi keje kan??
ini hari memang wa panas hati lar wey..
lame wa simpan ni weh..
wa baik hati je nk tolong org kan...
takpelah ..
org tak amik kisah pon wa orait je tolong buatkan die punye task..
smpai satu tahap, wa kene balik...
wa rasa mcam wa sedang melepaskan HANJENG tesepit sey...
uish...ckp banyak pon tak guna lar weh, ati wa panas mendidih ni ...
wa dah cuba nk nyanyi lagu yang member wa haplod kat blog die (blog  susuegodday
tapi mulut wa senget2 nk nyanyi..
yelah ...
muke hipokrit...
nk senyum2 time marah???
korang boleh buat ke???
hahahahah...
wa  ekpresi kan muke marah wa dengan haiwan kesayangan cik puan bunge eh , seperti ini 
ni muke gaiya :)

ape2 pon geng, wa mmg tengah panas ati ni..
wa baru je call mawi, wa nak ajak die makan luar ari ni sebab wa nk muntah tengok sume2 makhlok kt sini baik haiwan, tumbuhan2 ke hape ke..wa nk muntah (blueeeekkkkk)...
k chau lu geng..jumpe dlm entry seterusnya k 
muah!!!! love my silent reader and blogger yg setia mengabiskan baca entry wa..

5 comments :

PuPeL said...

woit..sabau2 jom makan sekerim bagi tenang hati tu

Miss Tasantek said...

sib baik lar si mawi dah lanje aku makan nasi lauk sotong sambal and tempoyak..
hahaha...lege :)

Cik Puan Bunga said...

Gaia dah lama kabur.. g mana tah taktau :(

mRs pOpeYe said...

nnt ajak aku erk kalo siang2..hihii malam aku kurang drive ni..hihiii

Miss Tasantek said...

CPB : gaia kabur?? aduh..gimana deh bisa kabur??

wani : hahaha...aku tunggu saja ...

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.