Thursday, February 24, 2011

ehem. marah nampak :)

hye all..
dah beberapa hari ni aku kepanasan duk kt ofis ni..sebab ekon dah bagi kejesame ...suke2 ati nak ada, suke2 ati nk mati..
pada entry yg lalu, (kalau ada org baca lah kan..) aku ada story kat u all aku ni tak suke berada di dalam keadaan yang " panas" tak kisahlah panas hati ke, panas bontot ke, panas ape2 jelah yg panas..tak suke ok.
tapi aku suke minum air teh O panas2..
ni aku boleh duduk lak kat ofis yang erm...boleh tahanlah membahangnyer.  Ini kalau Cik Puan Bunga duduk ofis aku ni..mau kurus die , sauna percuma :)
tulah..merungut2 panas kan...
dan2 tadi ujan lebat giler..sangat lebat disertai guruh berdentum2 dan angin kuat. 
aku abis2 kes je kuar tengok kat luar dah ujan. 
biaselah org yg comel kan suke bermonolog, 
(tadi pagi kemain panas....) elok je aku alih pandangan dari ujan, tetiba
*BUNYI PETIR KUAT GILER*
(ehem. marah nampak)

dalam pada ujan tak henti2 ni aku termenung la kejap kan..tengok2lah FB...
komen2 dari kengkawan....  Tibe2..mata aku tertancap pada satu nama yang kelihatannya asing lah dalam FB aku. (aik...ko komen aku ke???) dalam hati dah panjat kesyukuran dah...
ko tau tak?? aku ni macam nak berjoget sambil pegang labu sayung atas kepala tau..
kenapa???
sebab..aku rasa cam pelik giler..
siyes aku  pelik.   tak penah kot die drop komen2 kat FB aku.tibe2 ari ni muncul.
  *senyum..*
ada juga org yg sudi drop komen kat page org HIPOKRIT macam aku ni kan. 
ape2 pon, thankslah ye..aku appreciate sangat2.
*senyum lagi*
nggak pantas dong rasanya kamu mau sakitin aku..kerna aku belajar jadi tabah dari apa yang pernah kamu2 lakuin terhadap aku. udah deh, aku geli kok bila mikirin perkara seperti ini .
udah dulu ya..
nnti jangan lupa drop lagi komen eh....sebagai tanda penghargaan, aku buat bentuk PEACE ni 
orang memBERI kita meRASA
orang BERBUDI, kita BERBAHASA :)

ehem. marah nampak :)


meh ambik meh..meh lah..meh ambik coOl blog ni perisa coklat...
sedap diminum time PANAS.
sedap nauzubillah air ni..

eh, nk gi tempat mawi lah. nk begosip pasal kete . tak ada masa nak gosip pasal benda2 nonsense tuh ok.
da~

5 comments :

Cik Puan Bunga said...

Sempat lagi perli aku! siap kau, balik kampung aku calarkan keta kau! muahaha!

Miss Tasantek said...

jgn weh..tu je rete aku ada...
pasni aku letak bulu2 cam farrel kau.
shantik dan menarik owkeh si farrel tu.

mimie said...

Sudah pakai MYvi ke??? hihihi...rindu kat ko..balik kg g la pt raja...

mimie said...

sudah Pakai MYvi Ke?? RindU kat ko...Balik kg singgah Ler UTHM

Miss Tasantek said...

kak mimie : ehehe..dah dekat setahun dah...
ala...rezeki naik gred ari tu ..
tukar lar besar sikit..
sementara bujang ni..hohoh..

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.