Friday, April 15, 2011

aiya...manyak mizi lar ini mulan :P

tengok wa punya tajuk mesti lu olang sula tau. wa tak ale mase mau apdet wa punya mlog. ali2 ala kelas mau attend. wa tak ale laptop mau kasi apdet wa punye FB and mlog since my laptop sula ilang. 
wa sikalang malu mau attend induksi umum. haiya manyak lama wa kasi tunggu ini induksi, sula 2 tahun wa kelija ini jam baru dapat. nang botinang..kui bati kui!. cish.
*betukar* 
haish..dah lar malas nk jelaskan lagi kenapa aku baru dapat induksi umum. ramai yang tanya kenapa??? kenapa??? aisey...aku cam bodo2 je nk jawab. nk slhkan orang 100% rasa cam tak patot lak kan tapi ...itu memang salah die. sebab die yang pandai2 keep surat tawaran aku sape suruh??? dengan alasan die dah keluarkan memo untuk induksi khusus pada aku. giler ...khusus dengan umum pon tak tau yg mane penting .dah malas nak citer. * muke bengang tahap nak pancitkan tayar kete makhlok bekenaan*

skang ni aku sedang menghadiri induksi umum di INTENGAH. huhuhu...
tapi batch aku kali ni sangat lah ramai group EO..sana sini aku tanya sume EO. ada dua tiga kerat je lah PA. tapi tak pe..best lah group dengan mereka2 ni...hehehe..

3 C memang best! kurang sorang , KHAI BRUTAL .
sori lah kualiti gambar ni memang out abis sebab hp aku cap "hentak Tebalik" so memang tak de lar pic yg hensem dapat dicapture setakat ini. tapi ape2 pon aku tetap hargai sebab dapat gak amik pic ni kan..
ahli kumpulan aku  terdiri dari pada Wan Chubby (baju merah tu ) Fazil Pintu (baju oren) Helena Manja (baju itam) , Lai Kecik (baju pink tudung itam) Nora Lenggang ( tudung gold) , Nana Casper (baju pink tudung pink) dan Falin Ketam ( baju itam kolar pink) , lagi sorang je tade dalam pic ni sebab masa aku amik pic ni dia tengah amik exam kat tempat lain ;so aku dapat pic ni je larh ..hehehe..
aku suke geng dengan diorang ni...mereka sume2 sangat baik hati dan bekerja sama..takde lar  kedekut ilmu ke ape kan ...sume merendah diri.. aku paling muda dalam group ni..so aku panggil sume pon kakak kecuali falin tu..sebab die tak mau dipanggil kakak. (ehem. die tua setahun dari aku :) )


aku baru 3 hari attend course ni..ada 9 hari lagi..huh. lame tu..harap2 dapatlah semuanya berjalan lancar .
kawan2 yang baik hati, doakanlah aku ni sihat..dan kuat menjalani kursus ni..coz lately aku kerap pening2...tapi tak lah straight je pening kan...die selang2..hari ni pening..esok tak...lusa pening..tulat tak..cam tular penyakit aku ni....(jgn sangka yg lain eh.aku mungkin tak biasa lagi kot dengan perubahan hormon dlm badan aku ni ) ehehehehe...


helena manja sama falin ketam :) 
kak nana dan kak lai kecik :)
amat albab , wan chubby dan cik nora lenggang..auw~
..mereka memang best!

2 comments :

PuPeL said...

YEH! TASA NGANDUNG :) HEHEHE

tat!n said...

laa,lamenye kne kusus.hehe.gudluck!

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.