Thursday, April 7, 2011

ghairah menjamah ..

eeeiiiiiyeeeeeuuuuwwww...munyik cam tajuk filem lucah kan?
haruslah..skang ni mOod horny je memanjang. eh2, yg dah kahwin boleh activate kan mOOd ni..yg tak kawin lagi..sila activate silent mOod je lah ye. hahahahaha....
bukan nk citer 18sx lah. kang nnti abis blog aku dilabel blog lucah dan penuh keemosian  plak. 
today nk story mory pasal rasa teruja aku.
aku teruja weh sebab bisa memenuhi permintaan suami untuk makan ubi rebus + sambal tumis ikan bilis. apekah perasaan ini??? masak ubi rebus je pon kecoh satu blog kan?? haha...suke aku lah. wat d hell wif u dude???
aku tengok suami begitu ghairah menjamah sampai satu benda pon aku cerita dia tak dengar.
masa aku kupas ubi tu si suami duduk tecongok sebelah aku dok lar kebil2kan mata takjub tengok aku cincang kulit ubi tu tanpa prejudis. masa aku dah rebus tu adalah 3kali juga die tanya, " dah masak dah?? "  kang kejap2 die lalu2 kat tepi dapur tu die angkat2 tudung periuk tu kan..
aku cakap kat die kalau nak tau masak ke tidak cube cuit sikit, lembut ke tidak ..lau dah lembut tu dah boleh makan..cecuit cecuit...tak mau lak..tau panas.. 

sementara menunggu ubi lembut, si suami kata nak cecah dengan sambal tumis ikan bilis.
so aku teruslah mengerah tenaga dia untuk mengupas bilis2 yang ado ..
sambil tengok citer "cinta antara kita" (best weh citer ni. menggaru jiwa )
selesai dikopek dan disoyat2 tanpa perasaan, si suami pon mandi dan sembahyang maghrib.
dalam hati...terdetik..kesian suami aku..dulu nak makan mak die yg masak, kali ni die kene tunggu aku masak..kalau tak sedap mesti die kecewa kan.
ape lagi..
aku pon bertungkus lumus weh masak. korang mesti geli je dengar aku cam beriya masak benda susah2 kan..padahal sambal tumis je pon. ni suami punya kehendak weh. kene penuhi selagi mampu. kata nak jadi isteri yang baik.masak sambal tumis ni tak susah pon..senang lah . pada aku ini ibarat level 1 lah kan. ngeh nge ngeh.belagak!

dan ini hasilnya :)

tada....
dan si suami melahapnya tanpa menghiraukan lensa aku ..cish :P

muke tabah je kan makan..
aku tengok suami makan dengan penuh nafsu aku rasa sejuk hati..
ini lah kepuasannya bila kita mampu menjaga makan minum si suami.
aku tanya sedap ke tidak secara jujurnya, dia jawab, "sedap, pada abang ini dah sedap. tak perlu sedap kat mulut orang lain, sedap kat mulut abg pon dah ok :)" 
terus weh berbunga2 hati ni. terus rasa nak sorong troli gi market nak bli sayur. cish.ape punye perasaan ni.

korang ada rasa nak makan ubi rebus tak??? 

6 comments :

adawiyah rahman said...

sedapnyer!lme da mkn ubi rebos ni!!
meh anta cni ckit miss tasantek!!
ekeke

btw..smg miss tasantek bhgia sllu bsme incik suami tsyg tu..amin :)

Miss Tasantek said...

hye wiyah..
eheheh..boleh ke panggil nama tu??
btw nnti kite post ke mantin eh...

Caza c BoOlat said...

hehehehehe... :)

heart tamimi said...

besh nyer dah kawen kannn..
smoge bhgia slamer nyer =)

Miss Tasantek said...

lat :ta payah komenlah kalau setakat heheheheh..cish :P

heart tamimi : iyarh...thanks..cepatle kawin.insya allah akan lebih bahagia hidup lepas kawin nanti..cubela :)

Fady Dyhah said...

sha.... wow sdapnya..... aku x lama lg dah ni.... nanti jadi cm ko jgk... anyway.... smoga b'bahagia eh dgn encik azmee...

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.