Friday, April 1, 2011

selesai sudah dan...

hye all...sorri ye mungkin lame beno idak aku apdet blog ni ..
selesai sudah semua majlis...
dari resepsi di rumah aku, sehingga ke bertandang ke rumah mertua, dan majlis meraikan penantin di ofis aku.
syukur Alhamdulillah :)
penat? 
HOPKOS LAH.
ini tahap dah memang nak ckp, penat giler weh.
dari majlis di rumah aku, aku tido lewat , then bekemas tak sesudah, (aku pantang tengok tempat besepah kan) then ke rumah mak mertua, pon sama, tido lewat dan bekemas tak sesudah ( kali ni memang teruk sikit sebab aku dah ada simptom2 nak demam) sehari lepas aku sanding di ampang, aku demam..
what a special case, my fwen datang ke rumah di samping nak bagi hadiah sebab dia tak dpt attend kenduri aku, dia juga turut membawa sekali doktor . ehem. ini doktor dia yang punya. aku pon ape lagi, kesempatan yang ada aku gunakan untuk meminta rawatan percuma kelas pertama, (mana ada doktor datang rumah untuk penyakit demam dan sekeping MC bernilai dua hari???)
tapi, biaselah tabiat aku kan, bila doktor depan mata je, macam tak sakit..sihat je muka tu.bila doktor tu balik, terus telentang, tebongkang..
aku dapat MC 2 hari dan 2 hari tu tak memadai pada aku sebab sisa baki demam tu tak surut lagi.
siyes weh, memang penat die lain macam.
rata2 aku tanya kawan2 aku, mana yang dah selesai majlis, kalau tak demam memang bukan penantinlah weh.
mesti demam di salah satu majlis. cam aku ni kira ok lah demam selepas majlis kat Ampang. kalau aku demam lepas aku punya majlis di Yong Peng?? mau ijau muka aku nak datang Ampang tuh.
ok lah selepas semuanya selesai, aku pon skang dah naik keje dan berkira2 bila lah nak pegi honeymoOn.
tapi semuanya masih dalam perancangan...
si suami masih tidak memberi kata putus lagi memandangkan komitmen kerja yang tak menentu.  Sebagai isteri yang baik (ok, muntah skang!) aku kene lah faham kan. aku tak kisah pon bila nk pegi honeymoon tu, aku bersedia bila2 masa saja.
untuk pic kahwin aku, ada sedikit yang telah diedit aku dah jadikan entri, boleh lah tengok kat entri yang lepas :) 
bila lah selsema dan batok ini mahu berambus dari diri aku, terlalu seksa aku rasakan :( 

*nantikan entri2 hangat majlis aku :P *

4 comments :

heart tamimi said...

smpi demam ko tasa??cian ko..
tahniah taw =)
cepat la hapdet gambr kawen..xsabar nk nengok!

Miss Tasantek said...

demamle yang...penat otak dengan penat tenaga tak sama..
otak penat ni la dpaatnyer...hahaha...

cik-af said...

2 a, hapdet pic kat cni je sha.
pssst : aku rse hr 2 first time f2f dgn ko, bru aku tau ko ni gile kecik kn. tomeiiiiinye lah! bile aku boleh jdi cm ko ni. :(

tat!n said...

tasa..citer kawen ko pn aku tak smpat hapdet g kt blog..bizi2..nt yea..hehe

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.