Thursday, May 12, 2011

mengah ni ..huh ..huh..huh..

skang ni kalau korang ajak aku jalan2, janganlah harap aku jalan macam dlu...sumpah mengah..
aku pon tak tau larh nak ckap cane..hahaha..
jalan sikit nafas laju macam lari seratus meter..
giler mengah.baru awal pregnant..belum lagi besar perot ni..dah mengah kan..aisey....
kadang2 aku seronok rasa cam ni, pengalaman kan..hari2 ada je perkembangan baru aku.heeheheheh..tapi tak leh lar semua aku aplod kat sini kan, nanti dah tade citer lah aku nak share dengan kawan2 yang aku jumpe kat pasar, mahupun di lobby parking umah :) ngeh2x..
most of the time aku sentiasa mengenal pasti perkembangan aku, setiap yang berubah kat aku mesti aku tanya cousin aku, ngeh2..tak pun aku tanya mak aku :) tapi bonus lah kalau mak aku nak cakap lembut2 kan..balik2 die jerit kat telinga aku suh aku jaga diri elok2, jangan lasak2..bla..bla..bla...(berjela2 weh die pesan, berdarah lah tinge kalau biarkan lelama telefon di ganggang ni )

untuk hari ni, suami dah boleh makan nasi. Yes! aku suke sangat. syukur..die dah ada selera semula :) 

mak aku pancing aku dengan keenakan buah mempelam yang sedang gemuk2, dan gempal2 di sekeliling umah aku, cish...aku dah lar ada appointment doktor sabtu ni, disamping menghadiri majlis madihah di kuala pilah. saje je tau mak enon ni...argh!!!! tetekan! 

nk blik ke tak ni eh?? kalau korang?? balik kah?? tak balik kah???

4 comments :

tat!n said...

pas g pilah,blk la kg.sodap tu manggo mudo.hehehe.

chemical_fazdsha89 said...

heheh, best x pregnant,
mesti rase baby gerak2 dlm bdn kn :DD

-cikhannah- said...

balik! balik! balik! lepas tu ko bawak blek lebih sket pelam 2 tau shaaaaaa. waaaaaaa sedapnye!!!

Cik Puan Bunga said...

Banyak pelam eh?nak rembat ah!

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.