Thursday, May 19, 2011

mimpi kadang2 menganggu emosi

hye all..
k hari ni tak mau citer banyak2 sal orang lain, nk citer sal aku yang mimpi sehingga menganggu emosi seharian :) selalunya aku kalau mimpi sesuatu ni aku tak amik pusing sangat..pada aku mimpi just mimpi..
kecuali kalau aku mimpi arwah nyaie aku , memang tu aku rindu betul kat  dia sampai mimpi. selain dari mimpi yang macam tu ( means, mimpi orang yang dah tiada ) aku tak pernah percaya. aku tak nak terlalu percaya sebab kalau kita percaya kita dah percaya mimpi lebih berkuasa dari kententuan Allah. 

korang nak tau tak apa yang aku mimpi sampai terganggu emosi ni??
ni dia..

ni lah ..aku mimpi aku drive kete ni..arh~!!!! emosi lah ~!!!!
sebab aku dah mimpi kan...suami pon terus ajak tengok movie Fast 5 last Saturday ari tu. giler..mimpi cam apakah ini??
pada asalnya aku dan suami nak tengok Fast 5 ni pada hari pertama di panggung, tapi sebabkan suami masih tak sihat dan muntah2 kan, so postpone....bila postpone ni yang aku terbawak2 sampai ke tido .
sian suami..gagahkan diri juga tengok movie ni.nasib baik suami dah baik demam and dah boleh makan nasi :) 
so far suami sangat mengambil berat tentang aku. dia akan cuba sedaya upaya untuk penuhi permintaan aku. tapi ini bukanlah  lesen pada aku untuk dilayan seperti puteri k. mesti ada yang sebok nak kata aku ni mengada2 kan. aku tak kisahlah...esok lusa senah, kalau kau yang pregnant kau taulah cane rasanya...

apa2 pon aku memang sangat suke tengok Dominic Toretto. since fast furios yang sebelum2 ni aku dah memang admirer kat die, sebab die kacak, bergaya dan macam2 lagilah.
aku selalu tengok citer orang putih ni cara dia berdialog tu aku rasa cam bergaya je.even tengah marah pon muke rileks je. for example masa Dom menyirap bila Vince termati (uhuk.termati lak) masa diorang diserang oleh Luke Hobb (arh..ini tak hensem) 
masa tu aku rasa dia marah tapi dia coOl de..
beza dengan filem melayu. adoi ai..lagi2 kalau filem aksi..macam ape tah..tengok2 lar juga tapi kalau dah muke yang sama je jadi penjahat, takde karakter lain rasa cam nak muntah weh.


ouh..begaya nyer...dengan senapang tu ..ouh..shit. hensem!
Chinese guy tu pon coOl..tapi bijak. yang kekabut dan mata duitan tu..adoi ai...
ape lah name die...kelaka siot!
hensem banget dong ah!

k lah nak gi tengok dah selesai ke belum suami aku donlod Fast 5 ni. ah.pasni nak tengok citer ni banyak2 kali . sambil baring dengan abot and abby di depan tibi. 
weeeeehhhhuuuuuuuu....

4 comments :

norzie said...

da download. kite pn nk bley? kite bwk pendrive dtg uma nnt yeh?

Miss Tasantek said...

weh, aku tak sempat nak tinggalkan no tepon kat kau. kau send kat aku ar no kau, aku punye hp ni dah la tak maju, kredit pon nyawa2 ikan :)
nnti dah abis donlod kau datang ar umah aku jalan2...ajak suami sekali eh :)

norzie said...

da dpt da no kau. cume xsempat j nk msg. hahaha. dasat nye siap nyawa2 ikan. ngade! aku nk dtg sorg. sbb suami selalu xd kat uma.

Miss Tasantek said...

tak kisahlah kau nak datang dengan sape, datang je. tapi umah aku bersepah sikit ar sebab since aku pening2 ni aku tak gemar sapu umah. hehehehe...

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.