Monday, July 11, 2011

speechless.

its  aaron ok! ouh!
permintaan untuk Aaron buat muka Malek :) weuuuuwwww...
menggigil ni weh!

11 comments :

Puan Fady said...

sha..... dah mcm body guard aku tgk si aaron aziz.... hehehe... hensem2...

~najwa~ said...

dahsatttt......wuhu~

Miss Tasantek said...

madihahahah :) mintak2 tekenan aaron :) kacaknyer..

kak najwa :) hahahahaha....

Lovely Fieyza said...

jeles dowh!! rase nak peluk die yg sasa tu jer weh.. hahaha.. nak3.. waa.. tasa.. nampak kau kecik je kt citu.. huhu..

Miss Tasantek said...

LF : die sangat hensem. kalau berdepan lagi hensem dari dalam screen. muka die licin giler :) weeee....die bau wangi :)

Si Tukang Tulis said...

woiii aku tak puas hati ni.hahahha camne ko bole bergambar dengan dia plak ni tasha oiii.hahahaha

Miss Tasantek said...

die ada shooting kat ofis aku ar. citer tahajud cinte . die fazura and tiz zaqyah :) mereka2 ni lagi cantik bila depan2..

Caza c BoOlat said...

da tekenan nnti ank ko muke mcm aaron aziz...wooooo...encem woo

Puan Fady said...

amin....msti kacak bergaya lah sha...

Cik MeRaH JamBu said...

apsal y 2nd tu muka ko cam tetakut jerk kak long...hohoho

tat!n said...

gagah nyewwww..hahaks
jeles nih. :)

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.