Tuesday, October 11, 2011

tade tajuk sesuai.

entry kali ni, tade tajuk sesuai. 
sebab. tade tajuk nak capture cane aku rasa skang.
aku tak tau kenapa aku rasa badan aku lain macam je ari ni. hari ini saja ok.
aku kena homesick kah?? aku asik ingat anak2 aku yg aku tinggal kat umah. 
abot, arba'yah, fogi and cecik. ouh..kenapakah mereka bermain di minda aku??
aku keluar dari court pagi tadi sebab aku rasa pinggang aku macam nak patah. terus akut ak masuk sampai petang ni. ye. aku tak masuk sampai petang. muka seposen je jumpa bos.
sori boss tak tau nak citer cane rasa ni.
aku tak leh duduk lama2, aku rasa cam bedenyut2 je belakang aku ni. nak silang kaki dah tak boleh. perut dah beso susah nak silangkan kaki. 
ouh. esok aku ada appointment dengan KKIA. 

kasi kahki : dah lah tak masuk sampai petang kan, pon tade masa nak bukak email jabatan.
aku kena marah sebab tak bukak email jabatan. 
yang bestnye yang marah itu ptpO saje ok. buleh nak marah. tak kisah. sebab aku dah biasa dah kena marah dengan PTPO bertaraf Jusa ni..kikiki..

4 comments :

Cik Azizah said...

teruk sgt eh sakit pinggang pregnant ni...tasha duduk alaskan bantal,elak pakai kasut terlalu ketat.okeh.. tak care ur self dear! ingat baby tu membesar. hehe :)

Hustler said...

HAhahahahaha... PTPO mana tuh?? Lalalalalala~~~

Miss Tasantek said...

Cik azizah : sebab hari2 duduk almost 2 jam untuk menaip kan..non stop. tu yang sakit belakang. kerusi tak sesuai dengan ketinggian meja untuk menaip insya allah..kita cuba ikut cakap misi jijah :)

Hustler : tak leh gitau kat sini. kang kecoh satu ofis. maklumlah blog ahkak ni menjadi tatapan umum..
gehli aku lah.

Puan Fady said...

sha... alas dgn bantal eh...kat blkg bdn tu... baby ngah membesar... tu yg sakit pinggang...

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.