Monday, March 12, 2012

gua kembali menggegar otak di MSWP.

salam semua!!!!!!!
warh...giler rindu nak berblog. ehem. rindu nak bercerita sebenarnya.
nantikan kemunculan entry hot dari aku. errr...bajet retis lak kan. takpe. aku memang artis (mata ke atas tangan di bahu)
giler aku tk leh menaip dengan kadar 100psm sebab tangan kaku. asik gentel pipi Wafiy je dah keras nak menaip. ah. emosi ah. (ekceli lama sangat tinggal keybord ini lah dapatnyer)
k skang ni aku nak bersihkan bilik aku yang dh macam tempat pelupusan dokumen terperingkat.. daari pagi aku datang aku cuma busy dengan pusing keliling bangunan berjumpa rakan2 sekerja. kan.??? artis tak?? ha...
tak lah aku gi register jari telunjuk untuk scan di mesin punch card. ok dah maju skang ni. tade dah kad2 kuning ke kale male ke tade dah.skang kasi tunjuk tangan kat mesin. (susah ah nak 'kirim pisang goreng' lagi)
hahahaha..
dah dah dah...aku nak mengemas. kalendar 2011 pon ada lagi. botol air aku yang tahun lepas pon masih elok je terparking kat tepi printer ni. aish..(geleng2 kepala)

sangat merindui masa2 baca blog sambil kira baby tendang. :)

6 comments :

cendawanpink said...

yeahh,mama tasa kembali.. :D

~najwa~ said...

welcome back, huhuhu

Hustler said...

aummm!! aummm!!

alin said...

welcome back ;)

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

welcome to the opis tasha..hehe..baby chat??

eda_ej said...

huhuhu.. rindu sama ini memey.. hehhe..

rindu nak tau psal ur baby.. =D

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.