Thursday, October 28, 2010

hartis ni! tak hensem betul!

hye all...
huh..i dah telepas 2 hari untuk hapdet my beloved blog ni..biarpun ia hanya sebuah blog picisan tapi ia sgt bemakna bagi aku wokey...
k citer bermula cam ni, 
semalam kan kt ofis aku ni ade kes artis tau..haha..(model tekenal tu ..)
macam biasa la aku seperti kebiasaan datang hopis, tak expect kot ada artis punya kes hari tu..aku gi lar ofis..
aku rimas dengan org2 yang dah besepah2 kat koridor ofis aku tu, aku rasa semak je dengan diorang2 ni..
(aku tak suke senyum bila bedepan dengan org ramai) 
disebabkan ketika itu kes artis kan, so press besepah2 duk kt depan pintu ofis aku, aku nk masuk pon susah..
dah masuk dlm ofis aku, aku baru je nk duduk, si model ni masuk dgn husband die and peguam..
aku ingat macik mane lar kan...muke memang out abis!!!! 
(without mekap+mnangis ) siyes aku tak kenal sape model tu masa die lalu depan aku..

aku tibe2 rasa nak tekencing so aku nk kuar gi toilet..
dan2 aku bukak je pintu 
OMG!!!!!! 
 *keciiikkk* *keciiikkk**keciikkk*(sound kamera)

aku rasa bepinar2 jap mata aku dgn flash kamera..
hahahahaha...aku nak ketawa tahap nak beguling2 sebenarnya sbab press ingt yg tolak pintu tu model  td / peguam model tesebut..bwahahahahahah...
aku nk g kencing kot.....hahah...terasa aku glemer jap...
biasalah muka aku kalau tekejut kan cam kambing kene renjatan elektrik kan.....so korang mesti leh agak cane muka aku time tolak pintu ofis aku tu...

dlm aku meneruskan pejalanan ke toilet, aku di hadang oleh seorang wartawan
"puan, macam mana perkembangan kes A**** ??"
(woh..nasib baik press ni hensem ) 
"semuanya masih dalam prosiding dan saya tak boleh bagi apa2 komen, tunggu A**** keluar dari kamar"
(aku dah nak tekencing sgt dah ni)
"puan tunggu ....." press ni cuba nk tahan aku , tapi...
aku dah tak tahan ni, aku jalan laju2 and tuju ke toilet..

woOh..kalau betul aku jadi artis mesti aku pon cam model tersebut kan...
gi mana2 je ade press ikut..
then malam time aku tengok buletin utama, aku tengah kopek ikan bilis ,tibe2kuar berita sal model tu
dengan heksaited aku pon jerit kat dak umah aku, 
"ofis aku ni , ofis aku ni"
TAPINYE! muke aku tade lak, yg ada muka dak gemuk (afiq) 
arh!!!! mencinyer!!!
hahahahahahaha.....

hari ni aku gi keje , afiq ni tak macam belagak lak kan dengan aku ....
sebab die dapat masuk tv...hahahaha...
ceh...blah lar..:P
aku yg hensem lagi glemer ni tak belagak cam die pon ...
lalalalala...

d real hensem is tasantek!
4.08 ptg
MRS 5

2 comments :

susuegoodday. said...

hehehehehehehehehehe..lawak r tasa ni...

tat!n said...

hhahaha,wt aku tgelak la bace nih dodol.leh lak dorang slh org ek..wakakakakka..glemer ko skjap nyah!! :p
pssst,sape hartis tu??hahaha.gosip2.

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.