Friday, October 29, 2010

jumaat lagi :)

ariibaa...ariiibaaa......its friday fwens!! hey...
k lar aku malas ar nak citer panjang..
let the pic do the talking k
malam tadi .....
ya ampun ganteng sekali katak itu !
haha..korang mesti tau ape aku dah buat mlm tadi....hohoo..
aku, azmee , mawi and kak sasa bermain permainan kesukaan mawi iaitu BOWLING
hahaha..walaupun aku cam haram je kan main tapi aku puas hati.(hey, pedulik lar org nk kata aku juara longkang ke ape)
aku rasa aku kiut pakai stokin belang2 tu dengan selipar..(sekali pandang cam org lepas pantang)
lalalalalala...*perasan*
hahaha....aku punye markah mane???
kak sasa memang hustler lar bab men boling ni...
itu game petama...game seterusnya aku dah tak nak amik pic dah.....
muntah darah aku tengok markah masing2...hahah...


itu cerita malam tadi...
k cerita pagi tadi pula, aku sedang menunggu lift tiba2 aku rasa aku cam kenal dgn satu akak ni..
jap eh..
bersama kak sofia jane yg best!
aaahhhhaaaa...
hensem kan aku bergambar berdua besama pelakon ni??
eh2..die datang bukan sebab kes tau..tapi die ade pengambaran kat pejabat agama, tapi die tesalah pegi..die tepegi  mahkamah syariah..sian die..tapi diksempatan itu aku merakamkan lah gambar hensem aku bersama akak sofia jane yang memang superb cantik!
w/o make up u know...
dia sedang menjayakan drama terbaru beliau yang bertajuk er....*lupa* aisey.....
abaikanlah tajuk drama tu..asal korang nampak muke die kat tv dpn masjid negara tu, itulah hari yang dia sesat kt ofis aku..heheh..
by d way, she is very friendly, and btul2 cantik!
u know cantik?? cantik itu perasaan yang hadir ketika kita makan nasi lemak bibik.
ok2, aku tipu je ..cantik tu santik lar ..santek...cam tasantek....lalalalala *perasan lagi*
tapi betul apa aku sentiasa hensem kan dalam apa jua keadaan,
nk tak tengok aku beraksi spontan????
memang hensem dan kacak bergaya, tak caya lihat ini ...


ketika makan nasik lemak bibik :)


ketika makan KFC :)
hensem je kan :)
::aksi sepontan ::
*pic ni adalah aksi spontan aku ketika mendengar raudhah cerita tentang anak ayam hensem   kebahagiaan beliau sekarang...
OMG!!! still hensem!


ha kan?? aku dah cakap kan?? ade ke sape2 berani buat cam ni and haplod kt blog sendiri sambil ketawa terabahak dan cakap pada diri sendiri, yang terpaling terhensem ialah diri aku???? ade ade ade??
ade aku kisah????
lalalalaa *sombong*


tasa terhebat 
29.10.2010 
MRS5

4 comments :

susuegoodday. said...

bahahahahahahaha...tasa ni cm sue je....sue bi0l...tasa pn same ea?....bole gang...heeeee

Miss Tasantek ~(@_@)~ said...

org kedua lepas su yang biol, tasa lah...
ok???
hahaahaha...
geng, nnnti haplod lagi cerita best ok!

tat!n said...

ahaha,ko mmg senget!
btw,cantek gile sofea jane!!hoho

.::Dearsuezana::. said...

nie masa pengambaran filem KARMA SALINA.... hari sabtu yg lepas...
best la citer nie....
tp x suka sore dia...

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.