Monday, March 21, 2011

aku dah kawin :)

hye darl..
dah bape lame lah tak bukak blog ni. maklumlah aku kan bz dengan majlis aku...and now, aku berbahagia dengan title Puan yang aku dapat secara hakikinya..before this pakai title Puan kat ofis je..nowadays..aku guna sampai mati lah title ni.
ok bukan nk citer hal aku dapat title puan ni banyak2 nanti kang ijau lak muke korang nak baca sampai abis.
aku nk update tapi pic aku tak ada dalam hp aku, banyak di kamera kawan2..so aku kene copy dari page2 mereka baru boleh apdet lebih lanjut kat sini :) 
apa2 pon thanks la kan kepada yang hadir, saudara mara, makcik2 pakcik2, kawan2, semua yang hadir aku ucapkan terima kasih.
tak sangka ramai sangat kawan yang hadir terutama sekali kawan2 time skolah dulu..
wat a suprise, my fwens nama iye Suriani datang bersama dengan our classmate Salam, and aku dapat hadiah dari Sahli and Adilah (diorang share ..ehem.)
ramailah lagi yang datang..
kawan2 kat poli , terutama sekali bulat, shima, ajar, nad, kak ngah,fateen(giler budak ni boleh datang itu sudah cukup gempak okeh) tatin dan fendi, wani dan salleh , serta ain dan keluarganya...ouh..sangat terharu..
begitu juga gundek kesayangan aku si odah, datang bersama adik2 dan ibunya..(makcik noridah yang menten cun) ramai lagi..
kengkawan kampung, adah, ani , epi, joja, wakid , ina, zai, mimah dan lain2 (erk..sebenarnya ramai nak tulis dah mengantok ni)
teruja sangat weh. giler terharu..
tak terhinggalah ucapan terima kasih pada yang hadir. untuk sementara ni je pic yang mampu aku aplod. hehehehe...

14 comments :

Cik MeRaH JamBu said...

waaa..sob3..kak long kami da kawen..ko luper bubuh nmer sida, mid...bla3...heheeee xtau naper aku sgt sedey ritu..bukan hnye kerna xdpt tunaikan janji aku kat kau..huhuhu

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

Tahniah Tasa!!!Kat Ampang nanti aku datang tau!!!Welcome to the club..pas ni jangan suke menjerit cam orang gila ok...Dilarang...kang Azmee terkejot..hahah..Kamu cantik sangat..like a princess tau dear...miss u so much...ahad nanti aku datang ye...

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

Tahniah Tasa!!!Kat Ampang nanti aku datang tau!!!Welcome to the club..pas ni jangan suke menjerit cam orang gila ok...Dilarang...kang Azmee terkejot..hahah..Kamu cantik sangat..like a princess tau dear...miss u so much...ahad nanti aku datang ye...

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

Tahniah Tasa!!!Kat Ampang nanti aku datang tau!!!Welcome to the club..pas ni jangan suke menjerit cam orang gila ok...Dilarang...kang Azmee terkejot..hahah..Kamu cantik sangat..like a princess tau dear...miss u so much...ahad nanti aku datang ye...

heart tamimi said...

tahniah tasa..
besh nyer da kawen..hihi..
smoga kekal ke akhir hayat k..
ko cantek sangat =)

KisahNutty said...

cantekk ! :)

semoga berbahagia smpai ke akhir hayat ye.. hehe

Cik TTK said...

cantiknyer sya...sori tak dapat dtang..neway congrats darl!Semoga menjadi isteri yang solehah!amin2!!

♥Saranghae Honey♥ LG said...

TAHNIAH..tapi xtau pun ko da kawen..hukhukhuk..

Caza c BoOlat said...

tahniah dear....luv u...smoga bhgia hnga akhir hayat..ak sentiasa doakan kbhgiaan korg... :)

getting trouble with my name said...

tahniah akak :)
semoga bahagia hingga ke anak cucu..
sory tieya tak pat datang.. tieya kt johor ade kelas..huhuu

doa dari jauh ogeyh!!

Fady Dyhah said...

puan tasha... selamat pengantin baru ey.... semoga jadi seorang wanita yang solehah, berbakti kepada keluarga kamu....
InsyaAllah... aku turut ikut jejak langkah mu....
nak jgk title puan coz sejak aku keje dah panggil puan dah... hehehe...

cendawanpink said...

CONGRATS Tasha..!!
Semoge mahligai dibina hingga ke syurga cinta.. :)
santek merah puteh..aku suke..ngee..

tat!n said...

congrats.. =)
name cdah tak sebut ke.hehe

Cik Aja said...

cantek beb..
congrats on your wedding !
:)

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.