Thursday, June 30, 2011

apa tu???

semalam time aku kat dalam meeting MKSP, aku tengah bosan tunggu pegawai2 ni dok lah ulas2 laporan masing2, sebabkan aku kekenyangan melantak mee maggi cup (jangan marah aku makan benda ni, aku teringin sangat sampai tak leh lelap mata) aku pon rasa kengantukan teramat sangat.  Sambil nak tunggu pegawai2 ni buang air liur berbincang aku letak tangan aku usap2 perut aku.

Encik asben duduk berdepan dengan aku dalam meeting tu (meja U-shape). so aku boleh tengok die, die boleh tengok aku :) hehehe...dalam meeting pn nak main mata. die perasan aku dah mengantuk sangat. 
tiba2...
aku rasa ... "Doing!!!!" kat perut aku. terus mata tebeliak. tekejut aku. apekah itu???
suami terus mesej aku " what happe d??" 
spechless...
hahaha...rasa2nya apakah perkara yang telah berlaku??
sebenarnye aku rasa cam perut aku ada pergerakan kecil. sekelip mata je. cam ada benda sepak dari dalam perut. aish...bahagianya rasa ...:) sampai petang aku senyum sendiri. nak terangkan kat asben pon tak tau cane nak describe. asben lak ingat aku nak muntah time meeting tu. sebab mata tebeliak secara tiba2. kikikiki..

3 comments :

eda_ej said...

sonok kan.. nnt dah ujung lagi la die gerak2 sampai susah nak tido.. pape pon enjoy da momen.. =D

nurawanees said...

wah..sgt sweet lor sya,teringinyer nk rase...hihi,msti baby dlm pewut nakal tue ciap sepak2 mak nyer...hihi

Madihah said...

hehehe.... sha dia baru gerak2 tu.... dlm 4 ke 5 bulan baby dah besar lagi gerak2...i'm happy for both of you sha and a.mie.... :) nanti turn aku pula....

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.