Friday, July 1, 2011

kepala sakit ah.

dari semalam sakit kepala. kenapa tah. dah tido awal pon bangun pagi tak boleh ilang lagi. nak makan PCM takut lah. even doktor kata selamat untuk preggy mommy tapi aku rasa nak tahan je. ape punye degil lah aku ni.  aku akan makan kalau dah betul2 tak tahan je. sebab aku nak cuba motivate diri jangan bergantung harap pada ubat time preggy ni. 

tadi suami datang tempat aku and gitau die nak gi persidangan pegawai syariah kat Grand Season.  :( tak suka kalau suami tade kat ofis. nak ikut tak boleh pulak. 

untuk mengkhayalkan diri dari terfikir2 kan tentang sakit kepala ni, aku review pic2 scan doktor bagi :) 

baby!!! we love u so much !

1 comment :

norzie said...

weh. camman nk tgk scan tu weh. hehehe..

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.