Monday, October 31, 2011

kebosanan terubat juga :)

salam semua readers :( mesti readers i semua dah tak jengah blog ni sebab...dah lame kan tak honline. ini sume sebab..intetet (memang sengaja eja cenggini) yang macam haram kekdahnye.. orang lain dah beronok2 happy pc ada tenet, aku je termanggu2 takde tenet, kesana sini mengunyah kopok dan sebagainya sambil baca buku cerita katun. aish..kasihan sama aku tau .

ok hari ni dah ada tenet so aku dah bleh apdet blog. ouh..banyak nyer citer nak apdet. tapi..bagi aku baca dlu blog2 kerinduan aku. ouh..kak Eda_ejai kata sudah lama tak menjengah aku, aku pon sama tak dapat baca cerita pengalaman dia bersalinkan Hasnaa...
begitu juga blog2 febret yang lain, hari ni sesi baca blog oranglah :) esok aku start apdet kisah2 terkini ahku :) 

ada yang kata aku dah besalin sebab senyap dari dunia maya ni. belum2!!! belum lagi...masih lagi semangat pergi keje sambil bawak botol air merah aku. :) 
tapi..tapi..tapi..aku ada berita sedikit membimbangkan bout my baby :( sangat buat aku tak lalu tido dan sentiasa sedih. :( 
nak tau kena tunggu esok. 

4 comments :

Mama Gee said...

mama harap semuanya okay....

Miss Tasantek said...

thanks mama gee :)
dah berapa hari ni asik cuba sedapkan hati..tapi..entahlah ;(

Puan Fady said...

eh sha... baby ko nape? harap2 baby and mama to be sihat aje ey....

syafiqakarim said...

akak ni.lama x jenguk kite tau :p
hmm,jaga diri elok elok.utk baby juga.nak tau apa da jadiii....
harap semua nya okay :)

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.