Thursday, March 29, 2012

kepala aku sakit lagi lah. rodah pulak nak pindah.

harini moOd aku memang agak tak best dari awal pagi.

masuk lambat 4 minit

lunch dengan raudhah kat tempat yang best tapi jadi tak best sebab ini hari-hari terakhir raudhah ada kat ofis ni. raudhah akan bertukar ke JPM.

bosan.

ini je word yang ada dalam kepala aku.

tade lagi orang akan teman aku sembahyang, makan, gelak2, soping moping, tade. dah tade.

sepanjang raudhah ada terasa hidup ceria. keletah dia buat aku rasa best je nak gi keje. now..die sedang menghabiskan sisa waktu kat ofis ni. tinggallah aku...

aku tak kan lupa jasa baik raudhah kat aku. aku sayang dia.

pada yang baca blog ni, thanks ya. aku sakit kepala skang ni.

7 comments :

Hustler said...

Odd juga berpindah~~~

Miss Tasantek said...

erm..pindah.
aku sedih..sorang2 tinggalkan aku..
bermula dengan kau, kak faz, kak farta, anim, and raudhah..
eh. kak rin sekali.

semua tiinggalkan aku...aku sedih..

degiltapicomel :) said...

odah kje kat JPM mane tasa??

Miss Tasantek said...

Bahgian Inovasi aku tau ni je. namepnyer panjang benor lah..

eda_ej said...

sabo ye.. ade le hikmahnye tu..

degiltapicomel :) said...

ha3..gitula ko tu..byk makan semot..

syafiqakarim said...

jaga diri kak.
sakit kepala minta hubby urutkan.
hehehe

 
This Template Was Made & Design With Love By AisyaDoodles . All Right Reserved To Me.